Ние, мечоците
Beary Spot On
Bearsketball

Гризли

Гризли е най-големият от тримата братя. Макар да е очарователен, добродушен и да притежава силна мотивация да бъде лидер, не можем да кажем, че е най-проницателният в братската троица.

Панда

Панда е по-малък от Гризли и по-голям от Белия, а и по характер се различава колкото от единия, толкова и от другия. Докато те обичат да танцуват, Панда предпочита да се оттегли и да гледа отстрани.

Белия

Най-малкият от братята - Белия - вечно изостава и се носи безмълвно зад тях. Макар и да не е от най-разговорливите, никой не трябва да го подценява! Той има прецизни умения и изчерпателни познания в неподозирани области - затова е винаги този, който върши "мръсната работа".

Ние, мечоците

Гризли, Панда и Белия са трима братя, които искат да бъдат приети в обществото и да намерят нови приятели. Това, разбира се, е толкова трудно, колкото и звучи - та те са мечки! Гризли е най-големият брат и води останалите със завиден оптимизъм, което често завършва с неуспех. Панда - средният мечок е романтична душа, а най-малкият, на име Белия, има непредвидим характер.

ГЕРОИ