Юникити

Сърдитко Кисел

Сърдитко Кисел е кмет на Сърдитград - песимистично и дъждовно място - в пълен противовес на кралството на Юникити.

РИЧАРД

Монотонният и прецизен иконом на Юникити и Пъпикорн - Брик - полага всички усилия да поддържа двореца в ред и да върши всички домашни задължения, които са последното нещо, за което се сеща Юникити.

Юникити

Добричката принцеса Юникити ще преодолее всяка несгода и препятствие, за да помогне на приятелите си, дори това да доведе до необуздано отприщване на взривоопасни емоции!

Пъпикорн

По-малкият брат на Юникити - Пъпикорн - е винаги наблизо, за да помогне в нужда. Той постоянно иска да доказва колко е силен и смел, въпреки възрастта и размера си.

Хоукодайл

Отдаден до край на каузата да пази Юникити и Пъпикорн в безопасност, техният бодигард, Хоукодайл, тренира неуморно и винаги е готов за битка, но все пак, му остава време и да участва в забавните им приключения.

Д-р Фокс

Д-р Фокс е геният, който стои зад всички превозни средства и научни изобретения, от които се нуждаят Юникити и Пъпикорн. Тя винаги може да бъде намерена в нейната лаборатория, където работи над поредното устройство, което да помогне в приключенията им!

Брок

Брок е "дясната ръка" на Сърдитко Кисел и постоянно опитва да попречи на веселите приключения на Юникити.

Юникити

От "LEGO: Филмът", Юникити се приземява в нейния свят на приключения, вълнения и танцови партита! Тя има добро сърце, но може да бъде и много лоша, когато трябва да запази щастието в своето кралство - кауза, в името на която тя би направила всичко по силите си.

ГЕРОИ