Островът на летния лагер

Извънземни

Миниатюрни, пухкави и много симпатични - извънземните, свирещи на ксилофон живеят из целия остров и обичат да летят (и да трошат) на НЛО-тата си. Падат си беладжии, но са толкова сладки, че не можеш да им се сърдиш дълго.

Таралежка

Таралежка е най-добрата приятелка на Оскар. Тя е много начетена. Освен това е вегетарианка и май е върколак (Шшшт, това да не се разчува). Тя иска да бъде учен, когато порасне, така че един остров, пълен с необясними същества и магии е точното място за нея!

Макс

Макс е от готините хлапета и е приятел на Оскар и Таралежка. Понякога чарът не му позволява да се занимава с твърде обикновени неща, но сърцето му е добро и той винаги ще ти подаде ръка, ако ти ти трябва помощ (освен ако не спи, или просто не е запомнил, че трябва да го направи).

Сузи

Сузи е главната лагерна възпитателка. Тя е самовлюбена, обича да командори всички и е... вещица! Когато не използва магическите си сили, за да улесни самата себе си, тя ги прилага върху обикновеноте лагерници, за да направи деня им по-ужасен. Може би никой не я е разбирал в миналото..?

Оскар

Оскар е слонче, което много обича приключенията, пижамите и да говори с Луната за чувствата си. Той не бърза да порасне. Смел е и остава верен на приятелите си, особено на Таралежка - неговата най-добра приятелка. Той е любознателен и често можете да го откриете някъде из острова, тръгнал да изследва нови места, или да помага на странните същества, които живеят там!

Островът на летния лагер

Оскар и Таралежка пристигат на острова на летния лагер и веднага разбират, че нещо не е наред, защото в нормалните летни лагери няма възпитатели-вещици, извънземни и говорещи дървета.

ГЕРОИ
РЕКЛАМА