Парк шоу
Toon Cup 2016
Юмрука

Ригби

Ригби притежава цялото безстрашие и безсрамие, присъщи на абсолютната незрялост. Той е като излязъл от контрол тийнеджър без каквито и да било задръжки.

Мордекай

Мордекай е синя сойка - младеж със засилващо се чувство за отговорност, благоприличие и собствената си недълговечност. Това в никакъв случай не означава, че отказва да се забавлява от време на време, макар и тази забава да е леко шантава.

Дядко

Дядко може и да прилича на човек, но всъщност е близалка от Захарландия. През целия си живот е бил неприлично богат и обгрижван, затова изпитва детски възторг буквално от всичко.

Скипс

Скипс не може да върви или тича – той се придвижва само подскачайки. Умен, колкото и силен, Скипс е в състояние да поправи почти всичко, което Мордекай и Ригби счупят.

Бенсън

Понеже Дядко няма допир с външния свят и реалността като цяло, той разчита на Бенсън да се занимава с парка. Бенсън е шеф на Мордекай и Ригби и постоянно ги държи под око.

Парк шоу

Мордекай и Ригби са най-добри приятели, които пренасят проблемите и ежедневните задачи на скучната си професия на най-фантастични места.

ГЕРОИ