Време за приключения
AT GAMES
Billy Giant Hunter
Rumble in the Nightosphere

Фин

Фин е наивно хлапе, което иска някой ден да стане герой. Може и да не изглежда много масивен и силен, но ако наоколо се появят зли сили, той ще действа непоколебимо. Фин вярва, че това е мисията му.

Джейк

Най-добрият приятел на Фин е старо и мъдро куче с голямо сърце. Джейк разполага с магическото умение да се разтяга и расте. В моментите, когато злото не върлува наоколо, той свири на виола с приятелката си – Дъга Белорога

цар Студ

Въоръжен с магическа корона и ледено сърце, цар Студ има само една цел: да си намери съпруга, като използва всички възможни начини.

Дъга Белорога

Тя е лоялният магически домашен любимец на Принцеса Сладкодъвка. Любовта й към виолата я пряви най-добрият възможен избор за Джейк

Марселин

Марселин е момиче с буйна кръв. Вековете, прекарани в бродене из Страната Ооо са я направили безстрашна.

Принцеса Сладкодъвка

Стремейки се към света на милионерите, принцеса Сладкодъвка се залавя с всякакви чудати занимания, започвайки от наука и стигайки до изграждане на ферми за костенурки.

Кейк

Кейк котката е една видоизменена, женска версия на Джейк. И тя като него има способностите да се протяга, да огъва гръбнак и да променя тялото си, а нейният приятел е Лорд Монохромикорн.

Фиона

Една видоизменена, женска версия на Фин - Фиона момичето; когато е изправена срещу своята съперница царица Студенина, тя е също толкова смела, влюбена в приключенията и уникално невероятна, колкото е и мъжкият й еквивалент.

Гюнтер

Гюнтер е името, с което цар Студ нарича всички свои пингвини-слуги, но го произнася по различен начин, в зависимост от личността на въпросния пингвин.

Принцеса Огън

Принцеса Огън е принцеса-лудетина от Огненото кралство и е новата любовна тръпка на Фин. Нейните огнени способности са тясно свързани с емоциите й - за нея е известно, че се пали много бързо.

ППВ

Принцесата на Пихтиената вселена е от приличащото на облак кралство - Пихтиена вселена. Тя се държи като типичен разглезен тийнейджър.

Биймо

Биймо е много повече от съквартирантка на Фин и Джейк. Тя е и техен приятел, камера, будилник и система за видео игри.

Време за приключения

Време е за приключения! Последвай старото куче Джейк и Фин - момчето в техните нови удивителни приключения. Играй безплатни игри и гледай смешни клипчета от предаването. Не изоставай от Фин, Джейк и всички техни приятели по време на най-големите им приключения в Страната Ооо. Научи повече за Марселин, принцеса Сладкодъвка, цар Студ и останалите герои само на Cartoon Network!

ГЕРОИ
РЕКЛАМА