Невероятният свят на Гъмбол
Gumball new videos
Toon Cup 2016
Водните синове

Анаис

Анаис е по-малката сестричка на Гъмбол и е най-умната в къщата. И въпреки че е страшно сладка, тя е дръзка и саркастична. Също така е неизчерпаем източник на идеи, дори когато семейството не я слуша.

Дарвин

Дарвин е бил домашният любимец на семейството, но сега е най-добрият приятел на Гъмбол. И макар да е невинен и наивен, той е пълен с изненади ... и с храна за рибки.

Гъмбол

Гъмбол е непоправим оптимист и очарователно глуповат, той е готов да опита от всичко по веднъж - дори да пусне дух в тялото си за един ден. Единственото нещо, което научава от грешките си е как да допуска още повече.

Никол

Никол "носи панталоните" в семейството, тя обича забавленията, но и следи за дисциплината. Обожава децата си и е готова на всичко за тях, дори да преследва Т-Рекс по магистралата, яхнала разярено куче.

Ричард

Ричард е гигантски розов заек. Той е напълно неподготвен за живота и единственото нещо, което обича повече от компютърните игри е семейството си. О, и да избягва всякакви отговорности - включително ходенето на работа.

Невероятният свят на Гъмбол

Запознай се със сем. Уотерсън: Майка, Татко, Анаис, Дарвин и разбира се Гъмбол! Той е дванадесет годишно коте с усет към неудачите.

ГЕРОИ
Пожарен кран

Пожарен кран

КЛИПЧЕТА
The Bungee

The Bungee

ИГРИ
Manic Canteen

Manic Canteen

КЛИПЧЕТА
Ужаси

Ужаси

КЛИПЧЕТА
Детектив

Детектив

КЛИПЧЕТА
Go Long!

Go Long!

ИГРИ
Завръщането

Завръщането

КЛИПЧЕТА
Tidy Up!

Tidy Up!

ИГРИ
РЕКЛАМА
Училищна спасителна акция
Bearsketball