Невероятният свят на Гъмбол
Gumball new videos
Toon Cup 2016
Водните синове

Анаис

Анаис е по-малката сестричка на Гъмбол и е най-умната в къщата. И въпреки че е страшно сладка, тя е дръзка и саркастична. Също така е неизчерпаем източник на идеи, дори когато семейството не я слуша.

Дарвин

Дарвин е бил домашният любимец на семейството, но сега е най-добрият приятел на Гъмбол. И макар да е невинен и наивен, той е пълен с изненади ... и с храна за рибки.

Гъмбол

Гъмбол е непоправим оптимист и очарователно глуповат, той е готов да опита от всичко по веднъж - дори да пусне дух в тялото си за един ден. Единственото нещо, което научава от грешките си е как да допуска още повече.

Никол

Никол "носи панталоните" в семейството, тя обича забавленията, но и следи за дисциплината. Обожава децата си и е готова на всичко за тях, дори да преследва Т-Рекс по магистралата, яхнала разярено куче.

Ричард

Ричард е гигантски розов заек. Той е напълно неподготвен за живота и единственото нещо, което обича повече от компютърните игри е семейството си. О, и да избягва всякакви отговорности - включително ходенето на работа.

Невероятният свят на Гъмбол

Запознай се със сем. Уотерсън: Майка, Татко, Анаис, Дарвин и разбира се Гъмбол! Той е дванадесет годишно коте с усет към неудачите.

ГЕРОИ
Пожарен кран

Пожарен кран

КЛИПЧЕТА
Manic Canteen

Manic Canteen

КЛИПЧЕТА
Ужаси

Ужаси

КЛИПЧЕТА
Детектив

Детектив

КЛИПЧЕТА
Завръщането

Завръщането

КЛИПЧЕТА
РЕКЛАМА
Let’s Bubble It Steven