Чичо Дядко
Rock Paper Tummy
Psychedelic Puzzles

Чичо Дядко

Чичо Дядко е вълшебният чичо И дядо на всеки човек на Земята; той пътува по света като помага на хората и променя живота им завинаги.

Г-н Гюс

Г-н Гюс е човек - динозавър, който е видял всичко през своите милион и повече години на планетата Земя и затова нищо не го изненадва.

Стийв Пицата

Стийв Пицата е ходещо парче пица, което носи готини слънчеви очила. Освен това, поне в своите очи, той е най-страхотният човек живял някога.

Чантобух

Чантобух е ходещата вълшебна чанта и най-добър приятел на Чичо Дядко. В него Чичо Дядко винаги намира безброй полезни и интересни неща.

Летяща тигрица

Летящата тигрица е основното превозно средство на Чичо Дядко по време на битка. Тя обича момчешките групи и момичешките работи.

Чичо Дядко

Чичо Дядко и неговите приятели са тук, за да спасят света по най-щурия възможен начин! Чичо Дядко е вълшебният чичо И дядо на всеки човек на Земята; той пътува по света като помага на хората и променя живота им завинаги. Караваната на Чичо Дядко е неговият вълшебен дом на колела. Тя може да се управлява сама и в нея се намират безкрайно много причудливи и шантави стаи за игра.

ГЕРОИ
РЕКЛАМА