Transformers Prime

Оптимус Прайм

Водачът на Автоботите е най-големият, най-силният и най-умният. Оптимус Прайм планира всичко и защитава хората в тяхната война срещу Десептиконите. Няма да ти дойде на ум да го наречеш обичлив, но всъщност е доста грижовен. Много битки е видял и знае ... че го чакат още много.

Бълкхед

Този гигант е силата на Автоботите. Но, всъщност, Бълкхед е чувствителен, както се уверява и Мико, когато се сприятелява с него. Когато Мико е в опасност, Бълкхед е винаги на линия, за да я спаси.

Пчеличката

Това е Автоботът, който е прекарал най-много време на Земята. Затова той познава хората най-добре. Гласовата кутия на Пчеличката е повредена на Кибертрон и той се изразява с пиукания и бибикания.

Гаечен ключ

Този камион за спешна медицинска помощ е лекарят на Автоботите. Гаечен ключ поправя счупени крака и лагери и не иска Автоботите да рискуват себе си, за да защитават хората, нито пък да ги водят в секретната база.

Мегатрон

Водачът на Десептиконите е толкова зъл, колкото добър е водачът на Автоботите. Дали е в моментна форма на извънземен изтребител, или е в роботен режим, Мегатрон е най-злият и най-смъртоносният от всички Трансформъри.

Transformers Prime

Присъедини се към Оптимус Прайм, Пчеличката, Арси, Гаечен ключ, Бълкхед и останалите героични Автоботи, докато те се водят битки срещу злите Десептикони. Сега, когато големият зъл Мегатрон се е завърнал с един мистериозен и опасен елемент, Тийм Прайм трябва да се подготви за епичен сблъсък.

ГЕРОИ
РЕКЛАМА