Трансформърс: Кибер-вселена

Optimus Prime

Оптимус Прайм е лидерът на автоботите и най-страшният кошмар за десептиконите! Ако искаш герой - това е твоят бот. Той се трансформира в мощен камион и води смело в битка автоботите.

Bumblebee

Бъмбълбий определено е най-смелият, най-страхотният и най-епичен герой сред автоботите, или поне така смята самият той… Той е изгубил всички свои спомени! Сега, десептиконите са по петите му, докато той се бори както да спаси положението, така и да възстанови спомените си за миналото! Оптимистичното в случая е, че може да разчита на приятелите си Уиндблейд и Оптимус Прайм.

Blurr

Блър е най-бързият бот в галактиката - ако тръгнеш да се надбягваш с него, ще се надишаш на прах! Бърз както в движението, така и в говоренето, този Велоситронианец е на страната на Бъмбълбий и приятели, за да свисти около десептиконите.

Grimlock

Гримлок е легендарният крал на диноботите! Когато е в режим "бот", той е този, който може най-хитро и неусетно да убеждава останалите боти, но когато е в режим Ти Рекс, поривът към ступване надделява над желанието за убеждаване!

Megatron

Мегатрон е безмилостен, жесток и не носи нищо добро. Предводителят на десептиконите е въплъщение на злото, но не трябва да се страхуваш, защото автоботите са се заели да спрат похода му към тотална световна доминация! Някога в миналото, той и Оптимус Прайм са били приятели. Дали у него няма нещо, което остава невидимо за очите?

Starscream

Старскрийм е изключително подъл, дори за десептикон! Той е бот, който би те продал на Мегатрон, а след това би продал Мегатрон на този, който му даде повече сила и власт. Това е грубиян, който не познава смисъла на думата "лоялност".

Трансформърс: Кибер-вселена

Бъмбълбий е на изключително важна мисия, в която са заложени животи! Само че, той не може да си спомни точно каква е тя! Докато Уиндблейд му помага да възстанови увредените си чипове-памет, десептиконите са по следите им, а времето изтича.

ГЕРОИ
Епизод 5

Епизод 5

КЛИПЧЕТА
Епизод 6

Епизод 6

КЛИПЧЕТА
Епизод 8

Епизод 8

КЛИПЧЕТА
Епизод 7

Епизод 7

КЛИПЧЕТА
Епизод 4

Епизод 4

КЛИПЧЕТА
Епизод 2

Епизод 2

КЛИПЧЕТА
Епизод 3

Епизод 3

КЛИПЧЕТА
Епизод 1

Епизод 1

КЛИПЧЕТА
РЕКЛАМА