Дракони: Защитниците на Бърк

Астрид

Умна и безстрашна в боя, Астрид често е на страната на Хълцук. Драконът на Астрид - Буреноска – е красива и силна като самата нея.

Рибоног

С необятните си знания за драконите, Рибоног е като ходеща енциклопедия на тази тема. Неговата способност да намира слабите места на драконите е от наистина жизнено значение!

Хълцук

Хълцук е първият дресьор на дракони и ръководи Академията за дресировка на дракони на Бърк. Всъщност, той най-вече се опитва да поддържа деликатния баланс в отношенията между хората и драконите.

Вироглава и Въртоглав

Вироглава и Въртоглав са разнояйчни близнаци, между които тече яростно съревнование. Те споделят една и съща необуздана енергия и еднакъв вкус към приключенията с високи нива на адреналин.

Сополак

Сополак е груб и агресивен млад Викинг. Той не крие чувствата си към Астрид, но за негово нещастие, тя не се интересува от тях.

Дракони: Защитниците на Бърк

Викингите от Бърк са се научили как да дресират дракони, но все още не са научили как да живеят с тях! Опознай дресьорите и техните дракони, като проследяваш удивителните приключения на Дракони: Защитниците на Бърк.

ГЕРОИ