Classic Ben 10
Бен 10 - НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Undertown Runner

Бен Тенисън

Бен е най-обикновено 10-годишно момче - той играе видео игри, кара колело и си пада малко беладжия. Когато придобива способността да се превръща в различни извънземни герои, той е наясно, че трябва да използва тази сила за добри дела.

Диамантения

Диамантения е кварцов извънземен - тялото му е по-твърдо от диамант и го прави неуязвим за повечето физически атаки; дава му възможност да разрязва и да разсича почти всичко, което поиска.

Четириръкия

Когато Бен трябва да се пребори с някого, Четириръкия е правилният избор. Със своите 3 метра и половина височина, този заплашителен Четирирък извънземен използва силата си, за да раздава правосъдие, докато здравата му кожа го пази от наранявания.

Призрачния

Призрачния е извънземно-сянка със сили като на духовете - той може да минава през стени и да бъде невидим. Неговият призрачен вид неизменно всява ужас в сърцата на всички злодеи.

Сиво Вещество

Със скомния си 13-сантиметров ръст, Сиво Вещество е част от раса, развивана, за да прониква в сложни машини и да ги поправя отвътре. Той може да премине през миниатюрни отвори и да проправи пътя на Бен, когато е необходимо.

Гореща Сила

Гореща Сила е представител на раса, която населява не планета, а по-скоро гореща звезда. Той може да изригва огън от ръцете и устата си и да създава кълбета от мълнии, които да запраща или търкаля.

Челюст

Водното извънземно Челюст е изключителен плувец, защото може да диша под вода и да превръща краката си в огромна опашка с перки. Той е забележително бърз и ловък във водна среда и може да се бие с нокти или да отвори челюстта си, така че да нанесе смъртоносна захапка.

Жило

Жило е крилато насекомовидно и съвършен летец, способен на акробатични маневри във въздуха. Той знае как да се погрижи за себе си в битка като използва своите щипци и остра опашка за естествени оръжия.

Биотек

Жива машина с кожа от течен метал, Биотек може да се всели във всяко механично устройство - от миксер през велосипед до сателит. Когато се слее с някое устройство, той може да го превърне в невероятно високотехнологично чудо, далеч по-модерно от която и да е земна технология.

Дивозвяр

По-близо до животните, отколкото до хуманоидите, Дивозвяр е извънземно чудовище с нечовешка атлетичност и силно развито обоняние, слух и вкус. Той може да възпламени перата на гърба си, за да ги използва като отбранително оръжие.

Акселерат

Акселерат е извънземен със светкавични рефлекси и способност да развива скорост от над 480 км/ч. Скоростта му се основава на принципа на променливото триене, което му позволява да тича по стени и по нестабилни терени от кал, лед и вода.

Classic Ben 10

След като 10-годишният Бен Тенисън открива мистериозен часовник, момчето придобива умението да се превръща в различни извънземни същества, всяко от които притежава изключителни сили.

ГЕРОИ
РЕКЛАМА