Кларънс
Zookeeper Caper
Reckless Ramps

Белсън

Белсън е хулиган, за когото е по-вероятно да те порази с някоя саркастична шега, отколкото с удар. Той е разглезено богаташче и тайничко би искал да е приятел с Кларънс, макар че никога няма да го признае открито.

Кларънс

Изпълнен с нестихващи вълнение и любопитство, Кларънс се отнася към всичко с любов, защото за него всичко е удивително, а всеки ден е най-хубавият ден въобще.

Сумо

Сумо е най-добър приятел на Кларънс. Той е природно интелигентно дете, което умее да оцелява в невинаги благосклонната среда на улицата. Непредвидим и безстрашен е, но също така - отдаден на приятелите си. Той винаги е на точното място, за да им помогне.

Джеф

Джеф е най-добър приятел на Кларънс. Той е малко праволинеен и има много фобии, но дори и такъв "стегнат" човек като него се отдава на забавления и лудории в компанията на Кларънс.

Мари

Рядко срещаната комбинация от търпение, спокойствие, чувство за хумор и безрезервна подкрепа превръщат Мари от "майката на Кларънс" в "перфектната майка за Кларънс".

Кларънс

На фона на забързаното сиво ежедневие Кларънс е естествен и чист като слънчев лъч в искряща стъкленица. Той вижда света в любимите си цветове - виолетов и неоново-зелен.

ГЕРОИ