Бен 10: Омнивърс
Бен 10 - Представи ме
Отключи извънземните 2

Бен Тенисън

Бен може и да е най-големият герой в Галактиката, но неговият нов Омнитрикс е по-непредсказуем от всякога. Бен иска да бъде солов супер-герой, но, за съжаление дядо Макс има други планове.

Младият Бен Тенисън

Младият Бен Тенисън е изключително хлапе! Може да се трансформира в десет различни извънземни, благодарение на Омнитрикса - магическо устройство, подобно на ръчен часовник.

Блокс

Запознай се с Блокс – извънземен, който се състои от множество сегменти и мени формата си. Той може да се разтяга, сгъва и да превърне тялото си в почти всякаква форма - щит, съд, много дълга ръка или дори катапулт.

Фийдбек

Специално за младия Бен, Фийдбек има способността да поглъща енергийни атаки и да ги пренасочва като собствен залп. Освен това, той може да използва щепселните върхове на пръстите си, за да изсмуква енергия от опонентите си.

Граватак

Граватак е малка планета с течно ядро. Неговите сили на привличане могат да създават гравитационни полета, които да увеличават, или намаляват гравитацията на останалите и така да ги направи леки като перце, или да им придаде маса от 100 тона!

Кайбър Ловецът

Кайбър Ловецът е умел преследвач и безмилостен злодей, който се гордее с търпението си, благодарение на което има възможността да изучава набелязаните цели, както и с упорството си, което ги сломява окончателно.

Рук

Това е Рук - новият супер умел нов партньор и помощник на Бен. Със своята прото-тех броня, той може да устои на вражеския огън, или да изстрелва пламтящи куки, а прото-устройството му може да се трансформира в различни оръжия.

Шокскуоч

Това е електричният Шокскуоч - извънземен, който прилича на Йети и е надарен със супер сила. Той генерира масивни елетрични заряди, които може да изстрелва по противника под формата на енергийни мълнии.

ОГНЕН ПОРИВ

Това е един истински Огнен порив – нажежен до крайност, както винаги. Той може да изстрелва кълбовидни пламъци от юмруците си, да се носи върху огне-борд из въздуха. Освен това, е “имунизиран” срещу горещи и студени атаки.

Топовна мощ

Това е несломимият Топовна мощ. Той може да се търкаля във формата на почти неразрушима топка, да отскача като създава мощни ударни вълни, или да се завихря като безпощадно торнадо.

Болуийвъл

Болуийвъл използва леплива топка, която събира всевъзможни боклуци. Когато е готов да атакува, той ритва така полученото кълбо, а то експлодира при среща с друго тяло. Колкото по-голямо е кълбото, толкова по-мощна е експлозията!

Кикин Хоук

Кикин Хоук е представител на извънземна раса, напомняща гигантски петли. Той е изключително силен боец с унищожителни ритници.

Армодрило

Това е подобният на броненосец извънземен, с жълто защитно тяло и шлем с рога. Той има невероятни умения в копаенето и може да създава ударни вълни и земетресения, когато удари по земята.

Акселерат

Светкавичните рефлекси и потенциалът да развива скорост от 800 км/ч правят Акселерат най-бързият извънземен на Бен.

Човекозавър

Когато Бен се превръща в този динозавър, подобен на извънземен, той получава супер сила, бронирана кожа и 20-метров ръст.

Четириръкия

Това е Четириръкия - познат образ, но вече с нов облик. Той притежава супер бойна сила. Може да отскача високо във въздуха и да използва силния си удар, за да създава мощни ударни вълни.

Бен 10: Омнивърс

Да ступваш лоши е само част от дейността на супер героя. С малко помощ от новоизпечения си партньор, Бен изследва странностите на извънземния подземен свят и открива търсещи възмездие врагове от миналото си, докато един мистериозен преследвач е по петите му! Разполагащ с 10 нови извънземни и ново начало, Бен 10 отново е тук за забавление, каквото не си виждал досега!

ГЕРОИ
РЕКЛАМА