Батман стихия

Батман

Батман, Черният рицар, най-добрият детектив на света - той е един и същ герой, който използва ум, сила и умения, за да се справи с всеки опонент, застанал на пътя му. Каквото и да е предизвикателството, Батман отстоява правдата.

Зелената стрела

В тетивата си той има стрели със сълзотворен газ, дим, мрежи и много, много други. Той е Зелената стрела и има точното средство, което ще порази който и да било противник.

Нощно крило

Той се води от прости правила - нарушиш ли закона на негова земя, трябва да си подготвен за страшни последствия.

Светкавицата

Светкавицата е най-бързият в света. Той може да тича бързо и има мълниеносни движения и свръхчовешки рефлекси. За него не важат законите на физиката от учебниците - той може да тича по фасадата на сграда и да надбяга дори влака-стрела!

Червения Робин

Червения Робин е част от екипа на Батман, Зелената стрела, Светкавицата и Нощно крило. Заедно, те се борят срещу Зверокликата.

Батман стихия

Готъм сити страда от набезите на странни престъпни фигури, изпратени от банда звероподобни злодеи, наречена "Звероклика". Злосторната шайка се състои от Сребристия, Чийта, Смъртоносния Крок и Бат-мъж и срещу нея се изправя с пълната си мощ Батман, който трябва да разследва злото и да се справи с него докрай. 

ГЕРОИ