Батман: Дръзки и смели

Батман

Когато е сам, Батман е сила, с която всички трябва да се съобразяват. Когато той излезе от Готъм Сити и се обедини с герои от цялата Вселена, вече никой злодей няма шанс, ако се изпречи на пътя му.

Пластичния Човек

Талантлив бивш затворник със способност да разтяга тялото си до всевъзможни размери и форми, този пластичен герой е в състояние да реагира във всяка ситуация.

Червеното Торнадо

Надарен със суперсила и владеещ суперскорост и способността да предизвиква торнадо вятър само посредством тялото си, Червеното Торнадо не е средно статистическият андроид, който познавате.

Синия Бръмбар

Той е най-преданият почитател на Батман и понякога - най-големият му проблем. Злодеите обаче не могат да се опрат на този недотам типичен тийнейджър, когато облече защитния си костюм.

Зелената Стрела

Най-изкусният стрелец с лък носи колчан, пълен с изненади. Той е майстор в изобретяването на стрели с необикновено хитри свойства, а още повече му се отдава да се прицели с една такава в тялото на своя стар другар - Батман!

Батман: Дръзки и смели

Когато е сам, Батман е сила, с която всички трябва да се съобразяват. Когато обаче се обедини с герои като Синия Бръмбар, Пластичния човек и Зелената Стрела, вече никой злодей няма шанс, ако се изпречи на пътя на героя.

ГЕРОИ
РЕКЛАМА