Суперновобранци

Тайлър

Тайлър е първият, който изпитва резерви към бойните топчета и мисията по спасяването на Земята, защото само той си дава сметка за трудностите, с които ще се сблъскат като суперновобранци. Първо, защото е наясно, че "с голямата сила идва и голямата отговорност" и второ - той единствен чете комикси и знае, че животът на супергероите винаги е сложен.

Кевин

Кевин е мечтал да полети, "изстрелян" от машина, но тези стремежи сега са на заден план, защото от него се изисква да бъде супергерой. Кевин е единственият от групата, който искрено се радва на суперсилите, които има. Може би дори прекалено им се радва и не мисли за отговорността си - тя не е сред силните му страни. Кевин обича адреналинааааа!!!

Шоуп

Шоуп е осмокласничка с изключителни ум и логика. Тя прилага последователното си мислене и обширни познания, за да разбере защо при все това е абсолтна нула в спортовете и модата. Нейният мозък работи на други вълни, за да вниква в много по-важни неща.

Хлебарчо

Теди Хлебарски - или просто "Хлебарчо" - е по-малък с една година от останалите суперновобранци. Негова "запазена марка" още от детската градина е буйна му и рошава коса. Хлебарчо е герой, който трудно изваждаш от равновесие. По тази причина, той е идеален за издирвателни и спасителни мисии.

Мемнок

Мемнок е амбициран да постъпи на служба от своя баща, който е бил важна фигура в Милостивия съюз. Той смята, че това е страхотен шанс да "разгледаш Вселената".

Зенблок

Зенблок определено е най-силният в отбора. Той е положил клетва да не напуска Земята докато не превърне суперновобранците в мъже, за което са необходими още 8 години (когато те ще навършат 21 години).

Суперновобранци

"Суперновобранци" е предаването, в което група обикновени хлапета придобиват удивителни сили, за които само са мечтали - да имаш свръх сензитивност или да знаеш кога учителят се кани да даде изненадващ тест.

ГЕРОИ