Моят Cartoon Network

Реклама

 
Предавания

Филтрирай по:

Star Wars: Войните на Клонираните

Ожесточени битки, детайлност и мащабност на представяните истории и неповторима анимация са елементите, които правят залога в Star Wars: Войните на клонираните по-висок отвсякога.
 

Toonix

С Toonix можеш да бъдеш всеки, този, който си поискаш! Остави се върху крилете на въображението си и сътвори свой собствен Toonix. След това влез в Toonix World и го изследвай. Събирай монети и стикери, купувай виртуални стоки, печели XP и играй със своя Toonix - БЕЗПЛАТНО Е! Не забравяй да поканиш и свои приятели, за да могат и те да се включат в купона! Впусни се и ти сега на Toonix.com

Transformers Prime

Присъедини се към Оптимус Прайм, Пчеличката, Арси, Гаечен ключ, Бълкхед и останалите героични Автоботи, докато те се водят битки срещу злите Десептикони. Сега, когато големият зъл Мегатрон се е завърнал с един мистериозен и опасен елемент, Тийм Прайм трябва да се подготви за епичен сблъсък.

Анджело е върхът

Анджело е 11-годишно умно момче, коeто винаги прави всичко възможно, за получи това, което иска. За тази цел той прибягва до целия си арсенал от хитроумни планове, своя чар и помощта на най-добрите си приятели Шърууд и Лола.

Бакуган: Бойци в действие

Когато един ден на земята се посипаха мистериозни карти, Дан и неговите приятели ги използваха, за да измислят нова игра - Бакуган. Скоро те разбраха, че това не е просто една игра. Не се биеха, за да спечелят - те се биеха за оцеляване...

Бакуган: Бойци в действие - Нова Вестроя

Новите Бакуган: Бойци в действие са група Вестали и Хора - това са героите на Нова Вестроя. Тяхната мисия е да спасят Бакуган. Тяхната цел: да унищожат триизмерните контролери, които правят Бакуган безпомощни спрямо злите Вексос.

Батман: Дръзки и смели

Когато е сам, Батман е сила, с която всички трябва да се съобразяват. Когато обаче се обедини с герои като Синия Бръмбар, Пластичния човек и Зелената Стрела, вече никой злодей няма шанс, ако се изпречи на пътя на героя.

Бен 10

След като 10-годишният Бен Тенисън открива мистериозен часовник, момчето придобива умението да се превръща в различни извънземни същества, всяко от които притежава изключителни сили.

Бен 10: Извънземна сила

Изминали са пет години, откакто Бен за последно е носил Омнитрикса. Когато обаче Дядо Макс изчезва, Бен отново трябва да се превърне в герой. Бен, Гуен и Кевин трябва да намерят нови помощници и да спрат тайното нашествие на Чистокръвните.

Бен 10: Омнивърс

Да ступваш лоши е само част от дейността на супер героя. С малко помощ от новоизпечения си партньор, Бен изследва странностите на извънземния подземен свят и открива търсещи възмездие врагове от миналото си, докато един мистериозен преследвач е по петите му! Разполагащ с 10 нови извънземни и ново начало, Бен 10 отново е тук за забавление, каквото не си виждал досега!

Моят Cartoon Network

Реклама