Реактивните момичета
Toon Cup 2016

Белушка

Белушка е водачът на Реактивните момичета. Силна, решителна и сериозна, тя се опитва да гледа на нещата и от забавната им страна, но понякога съвсем неусетно се държи властно с Бръшлян и Бълбук.

Бълбук

Бълбук е най-сладкото, най-мило и най-симпатично Реактивно момиче, но това съвсем не значи, че лесно се дава. Понякога злодеите и чудовищата са склонни да я подценяват, но накрая винаги съжаляват!

Бръшлян

Бръшлян е силно, буйно мъжко момиче, което никога не прави планове - когато злото се появи, тя просто е готова. Бръшлян е единственото Реактивно момиче без специални способности (Белушка има леден дъх, а Бълбук притежава дарбата да говори различни езици).

Професор Утоний

Професор Утоний създава Реактивните момичета случайно като смесва своята "Отвара за съвършени момичета" с мистериозно вещество, наречено химикал Хикс. Той е брилянтен учен, който сега играе ролята на баща на момичетата (дори приготвя техния обяд и ги насърчава).

Кметът

Глуповатият Кмет на Таунсвил може и да няма голям ум, но пък има голямо сърце. Той е много загрижен за Таунсвил дори и само защото тук се правят най-страхотните кисели краставички, които той обожава

Моджо Джоджо

Някога помощник в лабораторията на Професор Утоний, Моджо Джоджо случайно се превръща от нормална маймуна във враг на Реактивните момичета. Въпреки че се бие с момичетата, Моджо понякога се съюзява с тях, когато така му е изгодно.

Реактивните момичета

Реактивните момичета са три момиченца със супер сили, които сa винаги на пост, за да спасят света преди да е станало време за сън

ГЕРОИ